Divendres, 26 abril, 2024

Volem començar una nova etapa amb vosaltres. Una etapa plena de coneixements que puguem compartim plegats, que ens uneixin i ens apropin a un sector tant apassionant com és el nostre.

És per aquest motiu que amb aquest article donem el tret de sortida al nou bloc de SINTAGMIA, un espai virtual creat amb la voluntat d’esdevenir l’epicentre de coneixements interessants del sector, que puguin ser un punt de referència per als professionals del món de l’esport, de l’activitat física i la salut, dels professionals de l’àmbit de la gent gran i l’acció social, i del professionals de l’àmbit del manteniment i neteja d’instal·lacions esportives. Compartirem doncs, la nostra llarga experiència amb la finalitat de difondre i alhora enriquir el nostre coneixement amb les vostres aportacions. Volem aportar coneixements útils, innovadors i transversals per assolir la nostra missió com a grup d’empreses i treballar per complir amb la nostra visió: la d’esdevenir líders intel·lectuals del sector.

Com bé sabeu, SINTAGMIA és un grup d’empreses dedicades a la gestió de serveis dedicats a les persones que s’uneixen pel fet de compartir uns mateixos valors: el compromís amb la societat i la confiança en les persones. Per això, sempre hem treballat per a consolidar-nos com a una empresa de serveis esportius i socials en la que puguin confiar els nostres clients ja que disposem de professionals qualificats que treballen diàriament per tal de satisfer les expectatives dels nostres usuaris.

Seguint amb aquests valors de compromís i confiança, creiem que un blog d’aquestes característiques podrà servir també com a punt de trobada de tots els agents implicats en el nostre dia a dia (treballadors del grup, clients, etc.). D’aquesta manera, podrem oferir consells, coneixements, idees, etc., que puguin ser d’interès per als diferents actors implicats en la gestió esportiva i en la seva consecució final. Des d’oferir continguts d’estalvi energètic per a les instal·lacions esportives, fins a idees de lideratge que ens han funcionat en els nostres equips humans, o fins i tot el per què de la importància de l’esport en un programa electoral seran només alguns dels continguts que aviat compartirem amb tots vosaltres. Per suposat, també parlarem de les novetats del sector i de tot allò relacionat amb l’activitat física i amb la incidència positiva de la pràctica esportiva sobre la societat.

“Arribar-hi junts és l’inici, mantenir-nos
junts és el procés, treballar junts és l’èxit".
Henry Ford

Així doncs, et convidem a seguir el nostre bloc, en el que hi publicarem contingut d’interès de forma setmanal i també a aportar els teus comentaris per a enriquir aquesta relació bidireccional de coneixement sobre un món que és imprescindible per al benestar social d’avui en dia. La teva aportació ens ajudarà sempre a millorar i a cercar més informació o recursos que ens ajudaran a créixer plegats.

Gràcies pel teu temps. Benvingut a un blog diferent. Benvingut al bloc de Sintagmia.

Etiquetes:

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix