Dissabte, 27 abril, 2024

Les usuàries i treballadores del Casal Municipal de Persones Grans de Comerç (a Barcelona), amb el suport tècnic del coordinador del casal, han realitzat un taller, i una posterior exposició de collages digitials.

Les particioants han escollit diferentes frases feministes i reivindicatives, un personatge i una imatge imàginaria per expressar com son o com voldríen ser, i posteriorment han realitzat l’obra artística.

A causa de la pandèmia del Covid 19 tota la preparació s’ha fet on-line, fent servir les diferents plataformes que les usuàries tenen al seu abast, Google, Facebook, whashap, etc.

Les participants buscaven una frase feminista o escollien una de les que el coordinador els oferia. Després enviaven per whatssapp una foto. Amb la idea de la frase i la imatge escollida es treballava per videotrucada el concepte del collage.

Esta previst que quan es puguin obrir els casals municipals de gent gran i els centres cívics aquesta exposició es pugui fer presencial als espais que estiguin interessats en programar-la.

Etiquetes: , , ,

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix