Dimecres, 24 abril, 2024

“INSTAVIB” té com a objectiu validar en un entorn real un prototip, que actualment està en fase experimental, d’entrenament en suspensió per per vibració en centres de fitness. La validació en entorn real es realitzarà en un dels centres gestionats per Llop. El coneixement per a realitzar el prototip parteix d’estudis realitzats per les Universitats de Vic i Blanquerna (URL), que també formen part del projecte, conjuntament amb EURECAT i INDESCAT.

INSTAVIB, amb un pressupost de 173.371€ i una subvenció de 120.454€, és un projecte de recerca industrial basat en estudis de recerca previs duts a terme pels principals investigadors de les universitats de Blanquerna i Vic, encaminat a confirmar la bondat de l’entrenament en suspensió per vibració sobre la millora neuromuscular dels esportistes i, per tant, del seu rendiment, desenvolupant per a això un prototip en laboratori que serà testat en manera pilot en centres de fitness. El principal objectiu d’INSTAVIB és la invenció d’un sistema vibratori per a l’entrenament en suspensió mitjançant tirants rígids ancorats en suport fix. Aquest sistema anirà orientat a millorar els efectes de l’entrenament en suspensió mitjançant l’estimulació addicional de la vibració mecànica. Els estudis dels experts del projecte han validat que un dispositiu que reculli el sistema esmentat com el conceptualitzat provoca una millora neuromuscular en utilitzar-se durant l’entrenament en suspensió.

Llop, acollirà en un dels seus centres un dels prototips d’INSTAVIB, es testarà i es realitzaran proves en un entorn real per a validar-lo com a eina d’entrenament en diferents col·lectius.

Etiquetes: ,

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix