Dissabte, 27 abril, 2024

L’objectiu general ha estat realitzar un projecte intergeneracional entre el col.lectiu de joves des de l’Espai Jove Garcilaso i el col.lectiu de gent gran del Casal GG Navas mitjançant activitats lúdiques i educatives, apropant així als joves i grans utilitzant el graffiti com nexe d’unió.

Les fases del projecte ha estat la trobada en 2 sessions, cadascuna d’elles a l’espai de cada col.lectiu també per facilitar el treball comunitari i la coneixença del territori. En aquestes sessions a més de les preses de contacte i cohesió dels dos col.lectius també s’ha treballat les arts plàstiques com a eina de cohesió intergeneracional. La temàtica ha estat treballada de manera conjunta arribant al punt comú que la imatge havia de representar el barri de Navas i tant el col.lectiu joves com el col.lectiu de gent gran representant el que es viu dintre d’un Casal de Gent Gran i trencant possibles estereotips al respecte.

La sessió de la pintada es fa realitzar en el marc de les Festes Majors de Navas, enmarcat en la Tarda Jove, obrint aquesta activitat a tot el barri i col.laborant en la seva programació. Durant tota la tarda també es va incloure una activitat juvenil de DJ amb música en viu també per part de tres nois voluntaris.

El passat 16 de juliol es va fer l’acte de cloenda d’aquest projecte amb un berenar amb els col.laboradors de tot el procés i generar així també eines de continuïtat per properes activitats fomentant les actuacions intergeneracionals com a eina d’enrequiment social i comunitari.

Etiquetes: , ,

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix