Dimarts, 16 abril, 2024

Des d’aquest mes d’abril, Sintagmia forma part de dos projectes d’investigació i innovació empresarial en l’àmbit de la salut mental, l’envelliment i l’activitat física. Ambdós projectes s’emmarquen dins del programa d’Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI) promogut pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i que té com a objectiu enfortir projectes empresarials innovadors a partir de la col·laboració público-privada.

Els dos projectes que es realitzaran són “NUTESCOTI” i “INSTAVIB, el primer liderat pel Clúster de la Salut Mental de Catalunya (CSMC), i el segon per INDESCAT (el clúster de l’esport).

El projecte “NUTESCOTI” està relacionat amb l’aplicació de tecnologies immersives i de realitat virtual en intervencions d’estimulació cognitiva i física a col·lectius de persones grans. E3 participarà en aquest projecte conjuntament amb quatre entitats més: Broomx Technologies, la Fundació Joan Costa Roma, la Fundació Villablanca i Qualud, conjuntament amb el CSMC.

“INSTAVIB” té com a objectiu validar en un entorn real un prototip, que actualment està en fase experimental, d’entrenament en suspensió per vibració en centres de fitness. La validació en entorn real es realitzarà en un dels centres gestionats per Llop. El coneixement per a realitzar el prototip parteix d’estudis realitzats per les Universitats de Vic i Blanquerna (URL), que també formen part del projecte, conjuntament amb EURECAT i INDESCAT.

Per a Sintagmia és un orgull poder formar part d’ambdós projectes, ja que ajudaran a fer créixer el sector des de la innovació i la col·laboració entre diferents agents de la cadena de valor de l’àmbit de l’activitat física i la salut.

Etiquetes: ,

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix