Dissabte, 20 abril, 2024

En una data tan assenyalada com la d’avui, la diada de Sant Jordi, no podíem perdre l’oportunitat de donar-vos a conèixer una selecció de llibres que ens han agradat, tots ells relacionats amb la gestió de persones.

Li vols fer un cop d’ull a la nostra selecció?

EL EFECTO ACTITUD (Víctor Küppers)
Aquest va ser el primer llibre de V. Küppers i en ell defensa que l’actitud té un efecte multiplicador i els coneixements i procediments sumen en el resultat final.En el llibre ens ajuda a aprendre i desenvolupar diferents competències emocionals com l’automotivació, la proactivitat i l’entusiasme. Claus imprescindibles per assolir una actitud positiva i constructiva. El text va acompanyat de diferents exercicis d’autoconeixement que en forma de preguntes ens acompanyen en aquest procés de creixement

JUGAR CON EL CORAZÓN (Xesco Espar)
L’ex-entrenador del Barça d’handbol ens mostra el camí més enllà de l’excel·lència, que es fonamenta en l’actitud de cadascú de nosaltres davant de qualsevol situació. A partir de l’experiència pròpia com a entrenador d’alt nivell, Xesco Espar ens mostra com la vida recompensa a aquells persones que actuen, es transformen i creixen jugant amb el cor.

LA PRIMERA VEZ QUE LE PEGUÉ CON LA IZQUIERDA (Imanol Ibarrondo)
Imanol Ibarrondo, coach esportiu i ex-jugador professional de futbol dels anys 90, ens explica què va passar el dia que va decidir sortir de la zona de confort i xutar una pilota amb la cama esquerra (la seva bona era la dreta). A partir d’aquest símil, ens mostra el camí per “brillar” com a professionals, però sobretot com a persones. Així, al llarg del llibre ens fa un recorregut per set idees que segons l’autor ens ajudaran a créixer com a persona i a treure el líder que portem a dins (basat en les 7 “P”s): Presència, Preguntar, Positivitat, Potenciar, emPatitzar, Processar i Pactar.De lectura fàcil i amena, degut a la gran quantitat d’exemples que il·lustren el llibre.

Així doncs, aquest Sant Jordi ja saps què li pots regalar a qualsevol amant de la gestió esportiva, de l’activitat física i, per què no, de qualsevol àmbit professional. I és que en totes les organitzacions i professions es necessiten recursos emocionals, eines de motivació, consells que ens ajudin a progressar diàriament, a treure el millor de nosaltres mateixos si volem ser millors que ahir.
A nosaltres ens han aportat grans coneixements que apliquem a diari amb els nostres equips humans, i sense dubte, ens han ajudat a teixir la nostra xarxa professional i a esdevenir un grup en el que ens esforcem per a què l’ambient de treball sigui positiu, proactiu. Un espai de treball cooperatiu en el que es valori sempre l’actitud constructiva i entusiasta de les persones.

Només així, s’aconsegueix superar tots els obstacles i seguir caminant cap a un creixement personal i col·lectiu que ens fa esdevenir líders dins de la nostra posició de treball. Desenvolupant les nostres competències emocionals és quan més ens sentim satisfets amb nosaltres mateixos perquè ens demostrem que som capaços d’assolir amb l’automotivació, moltes més fites de les que els nostres pensaments limitants ens havien deixat creure.

Ara sí, Feliç Sant Jordi, lectors!

Etiquetes: ,

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix