Dilluns, 4 desembre, 2023

Les circumstàncies actuals han provocat un canvi a la vida de totes les persones, i també de moltes empreses. Provocant que moltes empreses s’hagin hagut de reinventar per seguir avançant i treballant.

Sintagmia no ha sigut una excepció, i des dels primers dies vam decidir implementar un pla de formació online, amb sessions de format magistral o píndola formativa on els treballadors les poden seguir i realitzar mitjançant diferents eines de comunicació online. Aquestes formacions online, ens permeten resoldre dubtes i aclariments de tots els treballadors del grup de manera instantània. Des de l’inici de les formacions online, la mitjana ha estat de 1.000 usuaris setmanals.

Les formacions que estem realitzant en els nostres treballadors són variades ja què les anem canviant cada dues setmanes per tal de tractar tots els temes necessaris a tenir en compte. Aquestes formacions intervenen tots els àmbits del grup SIntagmia:

– Fitness
– PCP
– Administració
– Aigua
– Edifici

Gràcies el feedback positiu dels nostres treballadors i els resultats que estem aconseguint amb aquesta formació, continuarem portant-ho a terme en un futur, ja que hem descobert un mètode que ens permet arribar a tothom mitjançant aquestes formacions. Aquest format ens permet anar més enllà i oferir aquestes formacions a d’altres col·lectius més enllà dels treballadors (clients, o altres institucions).

Des de Sintagmia el que tenim clar és què tornarem més forts que mai per seguir oferint el millor servei en els nostres clients!

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix