Dissabte, 27 abril, 2024

Com ja sabeu, la conferència inaugural de la SINTAGMIA SUMMIT 2019 anirà a càrrec de Ferran Latorre, primer alpinista català en aconseguir acabar el repte de coronar els 14 cims més alts del planeta.

Uns dies abans de la SINTAGMIA SUMMIT hem pogut parlar amb ell, de diferents temes relacionats amb l’esport, la preparació física o els valors. A més, també ens ha avançat el contingut de la seva conferència.

No et perdis l’entrevista en els següents vídeos:

UNA VOCACIÓ

Com descobreix aquesta passió per l’aventura un noi de Barcelona? Què el fa sortir de la zona de comfort i descobrir nous límits?

LA PREPARACIÓ FÍSICA

Us heu plantejat mai com han de ser els entrenaments per a preparar un ascens a l’Everest? I com es prepara mentalment un aventurer?

ELS VALORS

No podiem deixar de parlar dels valors de l’esport, i alhora de la vida, a un esportista que és un clar exemple del binomi valors i esports. Feu un cop d’ull al següent bloc de l’entrevista i descobrireu de què parlem.

ELS PROJECTES ESPORTIUS

Tot just farà 2 anys, en Ferran va acabar un dels reptes esportius més complicats que hi ha: coronar els 14 cims més alts del planeta. Han sigut 18 anys, ens ho explica en el següent vídeo.

LA CONFERÈNCIA PER A LA SUMMIT 2019

Finalment, el Ferran ens explica de què anirà la conferència inaugural de la SINTAGMIA SUMMIT 2019… no us la perdeu!.

Etiquetes: ,

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix