Dilluns, 4 desembre, 2023

SINTAGMIA, posa a disposició de tota la ciutadania, ENS MOVEM! una plataforma online amb sessions d’activitats dirigides per a tots els públics, en viu i a la carta, a càrrec de professionals qualificats del sector.

Des de SINTAGMIA volem ser útils a la societat amb els nostres coneixements i recursos, per aquest motiu aquesta iniciativa vol donar accés a la pràctica esportiva a totes aquelles persones que actualment estan confinades.

Des de SINTAGMIA estem convençuts que l’activitat física és el millor aliat per ajudar a passar el confinament des del punt de vista físic, psicològic i relacional. Molts són els estudis que evidencien que l’activitat física millora el sistema immunològic i a més aporta una bona colla de beneficis en el cos i la ment que estem convençuts que poden ser molt útils a totes les persones, de l’edat que sigui i tinguin la condició física que tinguin.

Tothom qui es connecti a www.nosaltresensmovem.com podrà fer ACTIVITATS EN VIU (amb una graella de quasi 100 activitats setmanals), accedir a qualsevol hora a desenes de sessions d’activitats dirigides per a tothom, es podran descarregar plans d’activitat física i accediran a consells de salut de professionals del sector.

La plataforma està oberta a tots els ajuntaments i institucions del país, per a què s’hi adhereixin i puguin difondre la iniciativa a tots els seus ciutadans.

Amb aquesta iniciativa SINTAGMIA vol aportar el seu granet de sorra a la societat en el moment actual, i complir, alhora amb la seva missió d’ “Unir persones per moure emocions”.

Etiquetes: , , , ,

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix