Divendres, 26 abril, 2024

Una de les de les calderes de biomassa amb un índex d’emisions més baixa i amb una eficiència més alta de tot Europa, està instal·lada al CEM El Papiol, instal·lació esportiva gestionada per llop-gestió de l’esport, empresa del grup SINTAGMIA.

Ja fa més d’un any que va entrar en funcionament, i durant aquest període s’han realitzat ajustos en el funcionament, i s’han realitzat les mesures d’emissions homologades que han certificat la gran eficiència en el consum i la baixa emissió de partícules de la caldera instal·lada per H2O Renovables.

S’ha realitzat un contracte de servei energètics amb l’empresa H2O Renovables. Les característiques del contracte són:
– Inversió de l’empresa H2O Renovables de 115.000€ (sistema de producció de calor amb caldera de biomassa, sitja per l’emmagatzematge del combustible i reparació de les instal·lacions de solar tèrmica).
– Caldera d’última generació que amb el seus sistema de graella patentada és capaç de fer una combustió molt eficient (ronda el 96%). Utilitza combustibles petits i regulars (pellet, pinyol oliova, closca avellana, nous, ametlles, etc. La caldera pot treballar des dels 50 als 400 kWh.
– Control domòtic del sistema.
– El CEM Papiol, abonarà a l’empresa H2O Renovables, una tarifa plana fixa mensual (mateix import que es pagava en gas natural) durant la vigència del contracte. – H2O Renovables proporciona tot el combustible durant fins arribar als 5,4GWh.
– H2O Renovables també es fa càrrec de la garantia i manteniment integral de la instal·lació de biomassa durant els 8 anys.

A partir del 8è any, el CEM PAPIOL es fa càrrec de la instal·lació (manteniment) i l’estalvi el rep íntegrament. Us convidem a fer una visita per veure aquest model d’instal·lació.

Etiquetes:

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix