Dilluns, 4 desembre, 2023

Llop Gestió de l’Esport, empresa del grup Sintagmia, i actual concessionària del CEM La Corxera (Sant Feliu de Guíxols), recentment ha renovat el sistema de climatització de la piscina coberta amb l’objectiu d’adequar-lo a les necessitats actuals i fer-lo més eficient energèticament.

Per a realitzar aquesta inversió s’ha confiant amb Airlan, empresa que a més de proveir els equips de climatització ha aportat el seus sistemes i coneixements en eficiència energètica per aconseguir una reducció de prop del 50% de les emissions de CO2 anuals.

La clau de l’estalvi generat durant aquest procés rau en tres procesos: l’anàlisi de dades durant el 2017, la simulació d’explotació en termes energètics i la cerca de les solucions més adequades a les necessitats de la instal·lació.

Substituir els antics equips per un nou model Dair Pro 115 d’Airlan, ha suposat una reducció del 48,3% en emissions de CO2, i un estalvi mig anual d’un 40% en costos d’explotació de la deshumectació i climatització.

Amb aquesta acció Sintagmia renova el seu compromís per unes instal·lacions esportives més eficients, alhora que redueix l’impacte en les emisions de CO2 a l’atmosfera.

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix