Dilluns, 4 desembre, 2023

El projecte “NUTESCOTI” està relacionat amb l’aplicació de tecnologies immersives i de realitat virtual en intervencions d’estimulació cognitiva i física a col·lectius de persones grans. E3 participarà en aquest projecte conjuntament amb quatre entitats més: Broomx Technologies, la Fundació Joan Costa Roma, la Fundació Villablanca i Qualud, conjuntament amb el Clúster de Salut Mental de Catalunya.

Aquest estudi té com a objectiu investigar en l’aplicació de la realitat virtual i d’altres tecnologies immersives, a través de l’avaluació i el disseny experimental de dos casos d’ús en pacients i usuaris en diferents entorns reals i en camps d’aplicació, com són l’atenció a gent gran, l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i l’atenció a persones amb COVID persistent.

En concret, E3 participarà realitzant l’estudi pilot del sistema en un dels serveis de dinamització sociocultural que gestiona. En aquest procés es realitzarà una intervenció motriu i cognitiva, que a través de la tecnologia immersiva permetrà realitzar un treball de simulació corporal i demostrar els beneficis d’un programa d’aquestes característiques.

Per Jesús Fortuño, responsable del projecte per part de Sintagmia, aquesta és una experiència molt enriquidora i espera que aquest granet de sorra, ajudi a millorar la qualitat de vida pel col·lectiu de les persones grans.

Etiquetes: ,

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix