Dissabte, 20 abril, 2024

El grup Sintagmia som una unió d’empreses amb uns mateixos valors com a nexe comú: el compromís amb la societat i la confiança en les persones. Ens dediquem a la gestió d’instal·lacions esportives i a l’organització d’activitats físiques, esportives i de lleure, proporcionant qualitat i confiança i treballant dia rere dia pel benestar a través de l’esport amb un gran equip de professionals implicats en la causa.

Amb aquesta afirmació volem expressar que apliquem totes aquelles tècniques que faciliten unir diferents col·lectius de persones (UNIM), creem i proveïm serveis creats per persones i per a persones (PERSONES), oferim un ampli catàleg d’activitats, tant esportives com socials o culturals (MOURE) i pers sobre de tot destaquem que la base de totes les nostres relacions són les emocions (EMOCIONS).

El compromís, la sinergia del nostre equip, la unió i la confiança són els valors que ens impulsen i ens fan forts. La nostra missió és oferir serveis esportius i socials que donin resposta de forma eficaç a les necessitats dels nostres clients des d’un prisma de compromís, satisfacció i qualitat.

D’altra banda, volem consolidar-nos com una empresa de serveis esportius i socials en la qual els nostres clients puguin confiar. Sabem que això serà possible perquè disposem d’equips de treball molt professionals i qualificats que treballen per satisfer les necessitats i les expectactives dels usuaris.

La nostra àmplia oferta està creada per persones i per a persones i tota la nostra activitat està enfocada en el moviment i en com aquest serveix per a millorar la seva vida.

Realitzem les nostres activitats amb un propòsit clar: generar emocions i fer-les créixer i, sobre tot, per unir persones per moure emocions.

Etiquetes: ,

0 Comentaris

Deixa un comentari

NEWSLETTER

Tradueix